[SOLD OUT] Baju Kurung Pahang Naden

Lagi koleksi baju ready made untuk anda grab.

PRICE: RM160

MEASUREMENT :

TOP
Size : XS/ S/ M/ L
Shoulder : 14.5"/ 15"/ 15.5"/ 17"
Bust: 40"/ 42"/ 46"/50"
Sleeve: 21.5"/ 22"/ 23"/ 24"
Length: 38.5"/ 39"/ 39"/ 40"


SKIRT
Size : XS/ S/ M/ L
Waist : 25"/ 26"/ 28"/ 32"
Hip : 38"/ 40"/ 42"/ 46"
Length: 40.5"/ 40.5"/ 41"/ 42"



DESCRIPTION ITEM:
MATERIAL : Linen



Baju Kurung Pahang Naden menggunakan bahan Linen . Material sedikit keras, nipis, ringan dan serap peluh. Dibahagian collar baju disediakan cangkuk.



Baju Kurung Pahang Naden menyediakan getah dan kain selisih depan. Corak songket bahagian hujung baju menyerlahkan lagi penampilan.

Baju kurung pahang biru hitam

Baju kurung pahang stripe biru merah

Baju kurung pahang merah kelabu

Baju kurung pahang merah

Baju kurung pahang merah hitam

Baju kurung pahang purple grey

[SOLD OUT] Baju Kurung Pahang Cotton Manik

Assalamualaikum...
Selamat berpuasa hari ke-19 :)

Raya dah semakin hampir. 
Baju raya masih belum ada.
Nak upah tukang confirm la tak sempat kan.
Pasti ada di kalangan kita yang mengalami situasi macam ni. Termasuk la saya :)
Jadi apa tunggu lagi.
Jom dapatkan koleksi baju ready made!
Jangan sampai terlepas!
Sangat limited!

PRICE : RM165
MATERIAL : INDIAN COTTON
SIZE : S - XL

Baju kurung pahang manik grey

Baju kurung pahang manik black

Baju kurung pahang manik stripe yellow, purple, green

Baju kurung pahang manik hijau

Baju kurung pahang manik oren

Baju kurung pahang manik stripe pink, blue, green

Baju kurung pahang manik purple

Baju kurung pahang manik rose



Giveaway by Camelia Collections

Assalamualaikum...

Selamat berpuasa :)

Hari ni Camelia Collections dengan berbesar hati nak anjurkan Giveaway untuk semua follower dan juga pengunjung blog ni.

Para peserta bakal menerima item berikut:
1x Tudung Sifon 3 Layer with Brooch
1x Tudung Bawal 3 Tone Crown Batu 
1x Tudung Bawal Pancaran Matahari
2x Tudung Bawal Printed
Total item: RM 130


Wah banyaknya tudung! Dapat tudung raya free la kan. Bukan senang nak dapat tudung free banyak macam ni kan? So, bagaimana caranya?

Caranya mudah saja.

1- Buat entry bertajuk Giveaway by Camelia Collections
2- Follow Camelia Collections blog : http://cameliacollections.blogspot.com 
3- LIKE Camelia Collections fan page : https://www.facebook.com/cameliacollection
4- Follow Camelia Collections Twitter : https://twitter.com/CameliaCollecti
5- Letak Banner Camelia Collections atau link in your blog
5- Tag 3 active blogger friends
6- Tag 10 facebook friends (Lagi banyak lagi bagus)
7- Letak your entry di ruangan komen di bawah

Pemenang akan diumum pada 15 August 2012

All the Best!!!

*Update: Contest akan dilanjutkan sehingga 15 September 2012.

* Contest terpaksa kami cancelled atas sebab-sebab tertentu. Pada yang dah join jangan risau anda still akan diberi freegive. sila emailkan details. Maaf ya.