Jenis Tudung Kegemaran Anda

Semakin hari semakin banyak kita lihat fesyen tudung yang datang. Kalau dulu kita biasa lihat tudung bawal je. Ada macam-macam jenis bawal. Bawal berlian, berlian gajah, sulam, dan macam-macam lagi lah.  Pastu datang pulak shawl. Shawl ni biasanya lebih glamour di kalangan wanita muda yang belum berkahwin. Biasa la takde anak lagi bole la pakai tudung belit sana belit sini.


Sebaliknya, para ibu pula lebih menggemari tudung instant @ tudung express. Kenapa? kerana tudung jenis macam ni mudah dan cepat. Sarung je kan senang gitu? Tambahan pulak kalau ada anak kecik yang suka main tarik-tarik tudung of cos la tudung ni menjadi pilihan. Bukan ibu pun ramai jugak yang suka tudung macam ni. Senang, cepat, pantas dan tuntas! So para wanita di luar sana apa kata grab 1 tudung express ni.


Tudung Awning Lembut




Beli 1 RM35. 
Beli 3 RM100
Percuma postage lagi.
Ada banyak lagi corak menarik.
Selamat Shopping!!!

0 comments:

Post a Comment