TUDUNG BAWAL 3 TONE KRISTAL

Pada peminat tudung bawal dapatkan koleksi terbaru tudung bawal Dual Tone Kristal di Camelia Collections.
Corak Kristal atas kepala.
Tudung bawal No 1 dengan Kristal bersinar.
Retail Price: RM35 sehelai
Borong 3helai RM100
Borong 5helai RM150

Corak Kristal atas Kepala
YELLOW -SOLD
Corak Kristal atas kepala
PEACH - SOLD
Corak kristal atas kepala
GREEN - SOLD
Corak Kristal atas kepala
PINK - SOLD
corak kristal atas kepala
GREEN - SOLD

Dapatkannya sekarang hanya di Camelia Collections!

3 TONE EKSKLUSIF

Awning Keras


Material: Silky Cotton
Available color:
Pink Belacan - SOLD -
Pink
Price: RM35 sehelai
Beli 3helai RM100 *Boleh campur design

ENGLISH COTTON

Anda penggemar English Cotton? Camelia Collections menyediakan koleksi kain pasang English Cotton corak terkini. Kain tebal dan tidak perlu lining serta tidak mudah kedut.
Price: RM45
Beli 3pasang RM130


Dapatkannya hanya di Camelia Collections!

TUDUNG BAWAL MATAHARI KERAWANG BALDU

Bagi penggemar tudung bawal kerawang sila dapatkan di Camelia Collections. Oktant gred AAA.
Price: RM55
Beli 3helai RM150 + Free postage

Grey Kerawang Hitam
Brown Kerawang Emas
Blue Kerawang Cyan
Pink Belacan Kerawang Purple
Putih Kerawang Coklat
Biru Belacan Kerawang Kuning 
Dark Grey Kerawang Emas
Peach Kerawang Oren
Pure White Kerawang Kelabu
Dapatkannya di Camelia Collections!

TUDUNG BAWAL PERMATA BELLA MATAHARI

Anda masih meminati tudung bawal? Jom dapatkan koleksi terbaru tudung bawal Permata Bella Matahari dari Camelia Collections. Oktant gred AAA dijamin jernih dan bersinar.
Price: RM35
Beli 3helai RM100 + Free Postage

Shocking Peach
Purple 
Black
Putih Belacan
Light Blue
Hijau Belacan
Pink
Purple biru
Putih Nila
Pure White
Dapatkannya sekarang di Camelia Collections!

TUDUNG BAWAL FULLY KRISTAL

Bagi peminat setia tudung bawal Camelia Collections membawakan tudung bawal Fully Kristal. Pelbagai warna menarik menanti anda. 
Price: RM35
Beli 3 untuk RM100 + Free Postage
Available Color:
WHITE
GREY
PURPLE
BLACK
BROWN
PINK BELACAN
RED



Dapatkannya di Camelia Collections!

BAWAL CROWN BATIK LUKIS EKSKLUSIF

Anda peminat setia tudung bawal? Camelia Collections membawakan koleksi bawal batik lukis eksklusif dengan pelbagai corak dan warna menarik.
Price: RM45 
Beli 3 untuk RM130 + Free Postage
BLACK
CREAM
RED
PEACH
PINK
Dapatkannya sekarang hanya di Camelia Collections!

Jenis Tudung Kegemaran Anda

Semakin hari semakin banyak kita lihat fesyen tudung yang datang. Kalau dulu kita biasa lihat tudung bawal je. Ada macam-macam jenis bawal. Bawal berlian, berlian gajah, sulam, dan macam-macam lagi lah.  Pastu datang pulak shawl. Shawl ni biasanya lebih glamour di kalangan wanita muda yang belum berkahwin. Biasa la takde anak lagi bole la pakai tudung belit sana belit sini.


Sebaliknya, para ibu pula lebih menggemari tudung instant @ tudung express. Kenapa? kerana tudung jenis macam ni mudah dan cepat. Sarung je kan senang gitu? Tambahan pulak kalau ada anak kecik yang suka main tarik-tarik tudung of cos la tudung ni menjadi pilihan. Bukan ibu pun ramai jugak yang suka tudung macam ni. Senang, cepat, pantas dan tuntas! So para wanita di luar sana apa kata grab 1 tudung express ni.


Tudung Awning Lembut




Beli 1 RM35. 
Beli 3 RM100
Percuma postage lagi.
Ada banyak lagi corak menarik.
Selamat Shopping!!!

SYRIA ARAB SILKY COTTON



Material: Kain Silky Cotton.
Awning tidak melekap pada wajah.
Boleh dibasuh dengan washing machine.
PINK
Price: RM35
Buy 3 for RM100 *Boleh campur design




Material: Kain Silky Cotton.
Awning tidak melekap pada wajah.
Boleh dibasuh dengan washing machine.
GREEN
Price:RM35
Buy 3 for RM100 *Boleh campur design

PRINTED THAI POLKADOT MATCHING EKSKLUSIF


Material: Kain lycra
PINK -SOLD OUT-
HIJAU PUCUK PISANG - SOLD OUT-
DARK BLUE
Price: RM45

SALE SALE!!

Buy 3pcs for RM100

*selected item only


Jualan Pembukaan Camelia Collections!!

Selamat datang ke jualan pembukaan Camelia Collections!

Semua item akan dipos secara percuma ke seluruh Malaysia.
Happy Shopping!!

*Tertakluk pada terma dan syarat
Our Product
Adelia Cotton Printed
Price: RM35
Outer Siffon Sulam
Price: RM40
3 Tone Sulam Eksklusif
Price: RM35

Dual Tone Dap Thai Silk
Price: RM35
Syria Sport Handspray
Price: RM35
Syria Arab Silky Cotton
Price: RM35











Printed Thai Polkadot Matching Eksklusif
Price: RM45